Vár az OTP Bank és az OK projekt közös standja!

A pályaválasztás valamennyiünk számára nehéz döntés, legyen szó a gyermekéért aggódó szülőről vagy a középiskolásról, aki nem tudja melyik utat válassza a sok közül. A pozitív jövőkép kialakulásához a tudatos gazdálkodás és öngondoskodás mellett a tudatos karrierválasztás is meghatározó fontosságú lehet. Az átalakuló munkaerőpiaci helyzet is szükségessé teszi, hogy a jövő munkavállalói már középiskolás éveik alatt is minél több karrierlehetőséggel találkozzanak. 


Ennek támogatására idén az OTP Bank és az OTP Fáy András Alapítvány OK projektjének csapata közösen vesz részt az Educatio Kiállításon, ahol az odalátogatók nemcsak különböző játékokban és programokban vehetnek részt, hanem számos munkakörről és gyakornoki programról is tájékoztatást kaphatnak. 


Az OK projekt szakképzett oktatói segítségével a fiatalok jó hangulatú programokban vehetnek részt, melyek hozzásegítik őket a jövőjükkel kapcsolatos tudatos döntések meghozatalához. Interaktív és játékos feladatokkal kerülhetnek közelebb a pénzügyek alapjaihoz és hasznos ismereteket szerezhetnek karriertervezésben is. Ezek nem titkolt célja, hogy a gyerekek önmagukat is jobban megismerjék. 


Az érdeklődők az OTP Bank kollégáitól önéletrajzi tanácsadást is kaphatnak, és akár egy „valódi” állásinterjús helyzetben is kipróbálhatják magukat a lelkesebbek.  

Az OTP Bank már a középiskolai végzettséggel rendelkező fiatalok számára is tud fióki ügyintézői álláslehetőséget biztosítani, mely pozíció betöltése előtt bankszakmai képzést kapnak a munkavállalók. Emellett a látogatók a bank gazdasági és IT gyakornoki programjaival is megismerkedhetnek a kiállításon.

Természetesen standunknál a szórakozás sem maradhat el! A játékos kedvűek kipróbálhatják magukat robotprogramozóként is. 


A programok résztvevőit meglepetéssel jutalmazzuk.


Sok szeretettel várunk Téged is!